Min boken om "The Great Loop" är publicerad!

Publicerat i: Allmänt kanada, motorbåt, resa, the great loop, usa
Nu har det äntligen hänt! Min bok om The Great Loop finns att köpa i närbokhandeln via Book on Demand (bod.se), Adlibris, Bokus och CDON. Den går även att beställas via förlaget ebokförlaget Gullestad, Boktugg m.fl.

Boken handlar om vår resa med motorbåt under ett år i floder, kanalsystem och sjöar i USA och Kanada. Resan kallas ”The Great Loop”. "Loopen" är väldigt populär att göra och det finns ett stort utbud av böcker i ämnet men denna är den enda, mig veterligen, som är utgiven på svenska.

Min man och jag har varit inbitna seglare under alla år men efter att ha genomfört vår segling runt jorden under fem år ville vi testa något nytt. Det ångrar vi inte!  Så här beskrivs boken av ebokförlaget Gullestad:

 

”Och vi som ALDRIG skulle skaffa motorbåt!
Jordenruntseglarna Erja och Lars Ödmarks äventyrslust kvarstår efter fem års segling med Ambika Viking. Drömmen om att få uppleva det genuina USA förverkligas - ombord!
En årslång mycket spännande och händelserik seglats genom tjugo stater i USA och Kanada på olika kanaler, floder och sjösystem. Ombord på ett eget fartyg, denna gång en stor motorbåt, genomför de "The Great Loop" och dokumenterar resan som inspiration till framtida upptäcktslystna sjöfarare.
En bok också för alla dem som är intresserade av att upptäcka nya miljöer bortom de vanliga turiststråken.” 

 
 
Visa fler inlägg